Dakkapellen

Dakkapellen

 

Een dakkapel zorgt voor meer ruimte

Als u op uw woning een zolderruimte heeft, die u graag wilt omtoveren tot een comfortabele werk- of slaapkamer, dan kan een ruime dakkapel een uitkomst zijn. Door het plaatsten van een dakkapel komt er meer licht binnen en wordt de beschikbare staruimte veel groter. Het plaatsen van een dakkapel moet uiteraard op een bouwkundig verantwoorde wijze gedaan worden, dit kan van Haren Kozijntechniek voor u realiseren.

 

Een dakkapel kan heel snel geplaatst worden

Van Haren Kozijntechniek kan binnen één dag een fraaie dakkapel op het dak monteren. De dakkapel is dan van tevoren gefabriceerd en wordt ter plaatse met een hijskraan op het dak gehesen. Door zowel op de voor- als achterzijde een dakkapel te plaatsen kun je bijna een complete etage creëren. De extra ruimte kan er zelfs voor zorgen dat de waarde van de woning in waarde toeneemt. Als je geen prefab dakkapel wilt of kunt plaatsen, dan wordt het een traditioneel gebouwd exemplaar, dat op het dak in elkaar wordt gezet. Klik hier voor de montage

 

Een dakkapel is verkrijgbaar in vele soorten en maten

De te plaatsen dakkapel moet uiteraard wel perfect passen bij de bouwstijl en materialen van uw woning. Kiest u voor een goed geïsoleerde kunststof dakkapel, dan heeft u er weinig onderhoud aan. Een traditioneel gebouwde houten uitbouw vergt iets meer onderhoud en heeft af en toe een schilderbeurt nodig. In beide gevallen kunt u ramen kiezen met dubbele beglazing HR ++.

Een dakkapel voor de juiste prijs

Er zijn veel bedrijven die een dakkapel kunnen leveren en plaatsen. Van Haren Kozijntechniek heeft voor u altijd de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Wij vergelijken voor u de prijzen, garantie, kwaliteit en leveringsvoorwaarden. De kosten van een dakkapel hangt af van de breedte en de dakhelling.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

© Van Haren Kozijntechniek

Theo van Haren 06-54674752